Συγκέντρωση εξω απο το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων για τη δολοφονία της 28χρονης. Τρίτη 2 Απριλίου 2024 (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

ΣΤΗ ΜΕΘ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑΣ – ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ

Απόπειρα αυτοκτονίας φέρεται να έκανε στον θάλαμο του ψυχιατρείου των Φυλακών Κορυδαλλού, όπου κρατείται ο 39χρονος, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα σκότωσε την 28χρονη Κυριακή, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 12 και μισή το βράδυ, όταν ο 39χρονος χρησιμοποίησε τις γάζες με τις οποίες ήταν τυλιγμένο το τραύμα του από τον αυτοτραυματισμό του, προσπάθησε να κρεμαστεί.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Αττικό Νοσοκομείο, ενώ είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 39χρονος μετά από διαφωνία Εισαγγελέα και Ανακριτή για το εάν έπρεπε να προφυλακιστεί σε κανονικές φυλακές ή σε ψυχιατρείο, ακολούθησε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από την οποία κρίθηκε ότι δεν χρήζει νοσηλείας σε ψυχιατρείο.

Κατόπιν αυτών, αποφασίστηκε να προφυλακιστεί σε κελί ειδικής πτέρυγας στις Φυλακές Κορυδαλλού, όπου υπάρχει αυστηρή επιτήρηση για κρατούμενους, για τους οποίους υπάρχει ο φόβος ότι μπορεί να πέσουν θύματα λιντσαρίσματος από άλλους συγκρατούμενους τους, απομακρυσμένοι από αυτούς και με δικό τους προαυλισμό.