ΣΠΕΤΣΕΣ: ΤΟΥΣ ΕΞΗΓΗΣΕ ΤΟ… ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΝΕΙΡΟ Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ

Το Ελληνικό…όνειρο, όπως το έχει στο μυαλό του, περιέγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στο τριήμερο εργασίας στις Σπέτσες, στους τομεάρχες του κόμματος μαζί με στελέχη, όπου έδωσαν το παρών στο σπίτι του πρόεδρου. Με το βλέμμα στο επικείμενο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ τον Φεβρουάριο, στα σχέδια νόμου που θα προετοιμάσει και θα καταθέσει το κόμμα στη Βουλή το επόμενο διάστημα, αλλά και στην προετοιμασία για τη μάχη των ευρωεκλογών τον Ιούνιο.

Να σημειωθεί πως στα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν δόθηκε η άδεια για είσοδο, στην οικία του Στέφανου Κασσελάκη, όπου και πραγματοποιήθηκε, το τριήμερο εργασίας της Κ.Ο. και των τομεαρχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η συνεδρίαση ήταν «πυκνή» με «30 λεπτομερώς επεξεργασμένες και τεκμηριωμένες παρουσιάσεις και τις 20 ώρες συλλογικής δουλειάς και διαλόγου, με τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη και την κοινοβουλευτική ομάδα να επικεντρώνονται στη διαμόρφωση των αξόνων για ένα «Εθνικό Σχέδιο για το Ελληνικό Όνειρο», στο οποίο ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρθηκε εκτενώς.

Αναλυτικά η ατζέντα του τριημέρου εργασίας με τις τοποθετήσεις των τομεαρχών, όπου αφορούσε τους εξής τομείς:

1. Στην ηλεκτρική ενέργεια
2. Στα καύσιμα 
3. Στα τρόφιμα και βιομηχανικά αγαθά ευρείας χρήσης 
4. Στο παρατηρητήριο τιμών ευρωπαίου καταναλωτή 
5. Στην άμεση ενίσχυση της νησιωτικότητας
6. Στην αντιμετώπιση της ακρίβειας στη στέγαση 
7. Στη μείωση του καλλιεργητικού και κτηνοτροφικού κόστους 
8. Στην ισχυροποίηση και βελτίωση της απόδοσης του μηχανισμού ελέγχου και επιβολής προστίμων (με αλλαγή υπολογισμού των προστίμων, με «μαύρη λίστα» επιχειρήσεων που παρανομούν.