ΠΕΡΑΜΑ: ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΙΔΙΟΥ

Συγκλονίζει η είδηση της σεξουαλικής κακοποίησης ενός μικρού κοριτσιού, στο Πέραμα, με φερόμενο δράστη τον πατέρα της.

Την πεντάχρονη μετέφερε το μεσημέρι του Σαββάτου 13/4 στο Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ» η μητέρα της καθώς ανέφερε ότι είχε πόνους στην περιοχή του πρωκτού. Όταν ο γιατροί της έκαναν ερωτήσεις για να καταλάβουν από που μπορεί να προέρχονται αυτοί οι πόνοι, το παιδάκι ανέφερε ότι το προηγούμενο βράδυ ο πατέρας της την παρενόχλησε στη συγκεκριμένη περιοχή του σώματός της.

Κατόπιν αυτού, ενεργοποιήθηκε από το Νοσοκομείο το πρωτόκολλο για την κακοποίηση και ενημερώθηκε αρχικά το Κέντρο της Άμεσης Δράσης (100) και ακολούθως η Υ.Π.Α., η οποία επιλήφθηκε και της προανάκρισης.

Παραγγέλθηκε η ιατροδικαστική εξέταση της ανήλικης και η λήψη DNA για τη διενέργεια εργαστηριακών – συγκριτικών εξετάσεων, η οποία διενεργήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, εντός του Γ.Ν. Πειραιά «ΤΖΑΝΕΙΟ», ενώ επίσης κατασχέθηκε το εσώρουχο που φορούσε.

Ο 30χρονος προσήχθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Περάματος στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ακολούθως στην Υ.Π.Α, όπου και συνελήφθη βραδινές ώρες του Σαββάτου. Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευή κινητού τηλεφώνου. Κατηγορείται για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη.