ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΤΑ… ΤΡΙΑ ΠΑΣΟΚ

Κοινή εκδήλωση Αχτσιόγλου, Τεμπονέρα, Χριστοδουλάκη, «Απέναντι στον Μητσοτάκη», που ανάβει φωτιές στο χώρο της κεντροαριστεράς και φέρνει όλο και πιο κοντά την θεωρία των τριών…ΠΑΣΟΚ. Στο θέατρο «Αλφα», επί της οδού Πατησίων, την ερχόμενη Τρίτη 13 Φεβρουαρίου διοργανώνεται μια συζήτηση τριών πολιτικών στελεχών και τίτλο, «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος;

Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων». Θα μιλήσουν ο Διονύσης Τεμπονέρας (ΣΥΡΙΖΑ), ο Μανώλης Χριστοδουλάκης (ΠΑΣΟΚ) και η Έφη Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά). Η κίνηση εντάσσεται στις πολιτικές ζυμώσεις του τελευταίου διαστήματος με στόχο, όπως λένε ορισμένοι, την ανάγκη «συνεννόησης» του ευρύτερου προοδευτικού χώρου.

Η κίνηση αυτή που έχει γίνει γνωστή εδώ και μερικές ημέρες είναι μια πρωτοβουλία του εργατολόγου Διονύση Τεμπονέρα, έχει προκαλέσει αίσθηση στα κομματικά επιτελεία. Ερωτηματικά τίθενται τόσο τα πρόσωπα, τα οποία χρεώνονται με φιλοδοξίες «δελφίνου», την ώρα που ο ανταγωνισμός ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για τη δεύτερη θέση παίρνει χαρακτηριστικά πολιτικής επιβίωσης για τις ηγεσίες τους, όσο και για το αν η εκδήλωση έχει τις ευλογίες της Χαριλάου Τρικούπη.