ΟΙ AMYL AND THE SNIFFERS ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ PUNK-ROCK ΜΠΑΝΤΕΣ

Οι Amyl and the Sniffers έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας, την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου, στο Floyd! Για πολλούς, η κορυφαία live μπάντα και αναμφίβολα ένα από τα πιο καυτά νέα ονόματα των τελευταίων ετών, οι Αυστραλοί θα στήσουν μια punk-rock γιορτή σε μια βραδιά που κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει!

Οι Amyl and the Sniffers αποτελούνται από τους Amy Taylor (φωνητικά), Dec Martens (κιθάρα), Gus Romer (μπάσο) και Bryce Wilson (τύμπανα).

Δημιουργήθηκαν στην Μελβούρνη, το 2016, και έγραψαν, ηχογράφησαν και διέθεσαν το πρώτο τους EP, “Giddy Up”, μέσα σε διάστημα 12 ωρών.

Ακολούθησε το “Big Attraction”, το 2017. Αυτά τα πρώιμα EPs είχαν πολλές επιρροές, από αυστραλιανή rock και punk σκηνή της δεκαετίας του ’70, αλλά με έναν σύγχρονο επιθετικό ήχο.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 31 Μαΐου, προς 35€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Από αύριο, 29 Μαΐου, και για 48 ώρες συνολικά, εισιτήρια θα διατίθενται μέσω ειδικής προπώλησης αποκλειστικά για όσους είναι εγγεγραμμένοι στο newsletter της μπάντας.