Ο ΝΕΓΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΤΕΧΝΟΠΟΛΗ

Έχοντας ολοκληρώσει έναν χειμώνα κατά τη διάρκεια του οποίου «έτρεξε» ένα μεγάλο πανελλαδικό tour, ο Νέγρος Του Μοριά, ετοιμάζει την μεγαλύτερη έως τώρα γιορτή του, ζωντανά στην Τεχνόπολη στις 25 Ιουνίου πλαισιωμένος από special guests.

Παιδί δεύτερης γενιάς μεταναστών από την Γκάνα, γεννήθηκε στους Αμπελόκηπους και μεγάλωσε στην Κυψέλη κι από τις πρώτες μέρες της πορείας του στην μουσική, δήλωνε την αγάπη του για την Ελλάδα και φρόντιζε διαρκώς να το δείχνει μέσα από τις συνεντεύξεις, αλλά και το artwork του, με χαρακτηριστικότερα το cover του τσολιά και την εν γένει περσόνα ενός σύγχρονου με την εποχή του ρεμπέτη.

Πρωτοσυστήθηκε στο κοινό μέσα από την συνεργασία του με τον Τάκι Τσαν στα tracks «Είμαι απλός» και «Πώς το χάρηκα» το 2010 -11 κι έκτοτε μέσα από τις solo δουλειές του αλλά και τις λίγες αλλά σημαντικές συνεργασίες του με άλλους artists, έχτισε βήμα-βήμα φήμη και το fan base του.

Έχει πραγματοποιήσει σημαντικές συνεργασίες με οργανισμούς όπως η “Documenta 14″ και το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου στην «Αντιγόνη» του Α. Ραπτοτάσιου. Ακόμα εμφανίστηκε στα φιλμ “Motorway 65” και «Στον θρόνο του Ξέρξη» της Εύης Καλογηροπούλου οι οποίες συμπεριλήφθηκαν και βραβεύτηκαν στο επίσημο διαγνωστικό πρόγραμμα του Φεστιβαλ Καννών. Πρόσφατα πρωταγωνίστησε και στην ταινία “Black Stone” του Σπύρου Ιακωβίδη για την οποία και βραβεύτηκε σε film festivals της Θεσσαλονίκης και του εξωτερικού, ενώ φέτος συμμετείχε και στην παράσταση «Χορός» του Εθνικού Θεάτρου.

Η τελευταία ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά «ΘΡΑCOΣ» του 2023, έχοντας δίπλα του τον στενό του συνεργάτη και παραγωγό ODYDOZE, εγκαινίασε την δεύτερη φάση της καριέρας του, συνδυάζοντας ραπ με trap τεχνικές και ρεμπέτικα στοιχεία και θεωρείται η μέχρι στιγμής καλύτερη του.

Εισιτήρια

Early birds (περιορισμένος αριθμός): 10 ευρώ μέχρι εξαντλήσεως
Presale: 12 ευρώ
Ταμείο (αν υπάρχουν): 15 ευρώ