ΝΤΑΗΛΙΚΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ ΣΕ 15ΧΡΟΝΕΣ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών, προκάλεσαν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το βράδυ, δύο Αμερικανοί ναύτες του αεροπλανοφόρου Gerald R. Ford (CVN 78), το οποίο έχει καταπλεύσει και αγκυροβολήσει στη Σούδα Χανίων Κρήτης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει, οι δύο Αμερικανοί, που ήταν μεθυσμένοι, χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια δύο 15χρονα κορίτσια που έτρεχαν για να απομακρυνθούν. Tο επεισόδιο έλαβε χώρα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Σάλος έχει ξεσπάσει στην τοπική κοινωνία με την “Επιτροπή Ειρήνης Χανίων”, σε ανακοίνωσή της, να καλεί “τους υπεύθυνους να τους μαζέψουν!”.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την ώρα που η πόλη μας μα και ολόκληρη η Ελλάδα σείεται από τις διαδηλώσεις χιλιάδων λαού που απαιτεί να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα, να μην έχει καμιά εμπλοκή η χώρα μας σε αυτό το μακελειό, αυτήν ακριβώς την ώρα κατέπλευσε στη Σούδα, το αεροπλανοφόρο “USS Gerald R. Ford” για αναψυχή των Αμερικανών στρατιωτικών του!

Και πριν περάσει ούτε ένα 24ωρο από την παραμονή τους εδώ, αφού πρώτα απαγορεύτηκε στους κατοίκους της πόλης η χρήση της οδού Πλουμιδάκη, μεθυσμένοι αμερικανοΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες επιτέθηκαν σε δυο 15χρονα κορίτσια με χαστούκια και μπουνιές, στην περιοχή του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων! Και δεν είναι η πρώτη φορά! Όποτε κι αν βρεθούν εδώ για την αναψυχή τους το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με τους μεθυσμένους στρατιώτες να επιτίθενται σε περαστικούς, να αλωνίζουν στις γειτονιές μας βρίζοντας και προκαλώντας, να αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας!

Φτάνει πια! Ως εδώ!

Είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας, οι φονιάδες των παιδιών του Παλαιστινιακού λαού!

Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να τους μαζέψουν!

Καλούμε τον Χανιώτικο λαό να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα αυτά, μέσα από τον αγώνα του για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το μακέλεμα του Παλαιστινιακού λαού, να ξηλωθούν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις του θανάτου από τη Σούδα και τη χώρα μας γενικότερα, να ξεκουμπιστούν οι φονιάδες των λαών από την πόλη μας!