ΝΗΜΑ – ΝΗΜΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΣΥ

Ακόμα δεν στέγνωσε το μελάνι στην επαίσχυντη τροπολογία του Άδωνι Γεωργιάδη που επιτρέπει την είσοδο ιδιωτών Ιατρών στα νοσοκομεία που θα μεταφέρουν εκεί τους “πελάτες” τους – ασθενείς για χειρουργεία και διαγνωστικές πράξεις νοσοκομειακού περιβάλλοντος και κυκλοφόρησαν, πρωτομαγιάτικα κιόλας, δημοσιεύματα για την είσοδο σε αυτή την “κατ’ εξαίρεση ιδιωτική λειτουργία” και οι ασφαλιστικές εταιρείες ( https://www.healthreport.gr/erchetai-symfonia-me…/ ).

Πρόκειται για την νιοστή κλωστή που η κυβέρνηση “ειδικών αποστολών” Μητσοτάκης Α.Ε. τραβάει από το πουλόβερ του ΕΣΥ για το Ανθρώπινο Δικαίωμα της Δημόσιας Δωρεάν Υγείας προς όφελος των πραγματικών εντολέων του. Και επειδή εμείς τα λέμε όλα με ονόματα, αυτό σημαίνει ότι οι ιδιωτικοί “πελάτες” της Εθνικής Ασφαλιστικής (ιδιοκτησίας CVC) θα εισάγονται κατά προτεραιότητα και σε ειδικά VIP υποτμήματα για να θεραπευθούν από ιδιωτικά ιατρικά team της Hellenic Healthcare Group (HHG – ιδιοκτησίας CVC) που στο εγγύς μέλλον θα διαθέτουν “βοηθούς” (ναι, με αυτόν τον παλαιομοδίτικο υποτιμητικό όρο) εκπαιδευμένους στο παράρτημα Ελληνικού του University of Nicosia (ποιος θα το φανταζόταν;! Ιδιοκτησίας CVC). Και ίσως, κάπου εκεί ενδιάμεσα, να χωρέσει το δημόσιο δωρεάν (για τους ακροκεντρώους “κόστος”) χειρουργείο για το ισχίο του παππού σας που γλίστρησε στο σκαλοπάτι, στο χωριό. Ίσως να εξαρτάται και από την τιμή του “χρηματοκρίτη” του, όπως έλεγε ένας καλός σύντροφος και συνάδελφος για να στηλιτεύσει τους επίορκους που αυτή η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να επιβραβεύσει σε κάθε βήμα.

Σε βάθος χρόνου, αυτή η κατάσταση θα οδηγήσει σε επιπλέον αφόρητες πιέσεις προς τον λαό να στραφεί στην “λύση” της ιδιωτικής ασφάλισης υγείας, παραφουσκώνοντας επιπλέον τα πορτοφόλια των εντολέων της κυβέρνησης, και τελειώνοντας οριστικά με το Δημόσιο ΕΣΥ που τόσο εμμονικά μισούν.

Όταν ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης προσέβαλε τους διαμαρτυρόμενους για την εγκατάλειψη γιατρούς, νοσηλευτές, υγειονομικούς αλλά και πολίτες της Μυτιλήνης που του χάλαγαν την στημένη φιέστα ως “ασήμαντα ανθρωπάκια” δυστυχώς δεν έλεγε ψέματα: για τους δικούς του σκοπούς και δράσεις, αυτοί ναι, είναι όλοι ασήμαντοι και μικροί. Τα υψηλόβαθμα στελέχη της κάθε CVC είναι ασφαλώς όμως “εξαίρετοι” και “αγαπητοί”.

Στις 9 του Ιούνη δείξε του ποιος είναι ο εντολέας σε μια Δημοκρατία, στις 9 του Ιούνη ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΤΟΥΣ! ΜέΡΑ25!