ΝΕΑ ΟΜΟΦΟΒΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΟΥΓΙΑ ΣΕ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ – «ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ» ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΛΥΤΡΑ

Διπλά χυδαίος (οποία έκπληξη) εμφανίστηκε για μία ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας, αναφορικά με τον ποινικολόγο Απ. Λύτρα και τον ξυλοδαρμό της συζύγου του: Υποστήριξε ότι ο δικηγόρος έχει αντρικά χαρακτηριστικά και ότι ήταν αντρίκεια η παραδοχή για τον ξυλοδαρμό ενώ απάντησε με ομοφοβικό τρόπο σε ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη.

Ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στον ΑΝΤ1 ισχυρίστηκε ότι κακώς διώκεται ο Λύτρας για κακούργημα υποστηρίζοντας ότι αυτό που διέπραξε είναι πλημμέλημα.

«Είναι 100% κακοποιητής αλλά είναι διαφορετικό ότι διέπραξε κακούργημα και διαφορετικό ότι διέπραξε πλημμέλημα Αυτά τα χτυπήματα στο πρόσωπο, το κάταγμα στο πρόσωπο δεν χαρακτηρίστηκαν ποτέ βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Είναι έτσι όταν προκαλούν μόνιμη αναπηρία, ακρωτηριασμό ή μακρόχρονη αδυναμία λειτουργίας κάποιου άκρου. Ήταν προκατειλημμένο αυτό που έγινε σε βάρος του, έπρεπε να του ασκηθεί δίωξη για επικίνδυνη σωματική βλάβη», υποστήριξε ο Αλέξης Κούγιας.

Για το γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας αφέθηκε ελεύθερος ανέφερε ότι «για να κρατηθεί κάποιος προσωρινά πρέπει να είναι ύποπτος φυγής, να μπορεί να δυσχεράνει το έργο της ανακρίσεως».

Ο Αλέξης Κούγιας σχολιάζοντας το ότι ο Απόστολος Λύτρας παραδέχθηκε ενώπιον της ανακρίτρια ότι ξυλοκόπησε τη σύζυγό του, υποστήριξε ότι ο δικηγόρος έχει αντρικά χαρακτηριστικά: «Όταν κάνει κάποιος κάτι και το παραδέχεται ενώπιον εκατομμυρίων ανθρώπων είναι ανδρική συμπεριφορά. Είναι αντρικό από μέρους του που έστω και την τελευταία στιγμή αποδέχθηκε την πράξη του».

Ο Αλέξης Κούγιας συνεχίζοντας τον σχολιασμό του ανέφερε ότι «δεν είπε κανείς ποτέ ότι πρέπει να του δώσουμε βραβείο για αυτό που έκανε» ενώ έκανε την πρόβλεψη ότι όταν θα δικαστεί ο Απόστολος Λύτρας το αδίκημα από κακούργημα θα μετατραπεί σε πλημμέλημα.

Χυδαία επίθεση σε Κασσελάκη

Σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης σχολίασε ότι «δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην παραδοχή του εγκλήματος, όπως προσπάθησε να μας πείσει ο κ. Κούγιας. Δεν υπάρχει τίποτα «αντρικό» στην κακοποίηση. Δεν μπορεί να ζούμε σε μια κοινωνία που η έμφυλη βία είναι πλέον καθημερινότητα και οι υπερασπιστές των κακοποιητών έχουν καθημερινό τηλεοπτικό στασίδι».

Ο γνωστός ποινικολόγος, όμως, δεν έμεινε εκεί, απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ένα σκληρό ομοφοβικό σχόλιο αναφέροντας «διάβασα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, τοποθετήθηκε για την υπόθεση Λύτρα και για το τι είναι αντρική συμπεριφορά. Σοκαρίστηκα και μόνο γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης, του οποίου είναι γνωστές οι επιλογές του και που δεν έχει ξεκαθαρίσει δημοσίως, ενώ θα έπρεπε, εάν στο γάμο του αυτός είναι γυναίκα ή άνδρας ή ο Τάιλερ, τοποθετείται για το τι είναι αντρική συμπεριφορά».

Μετά και από αυτό το εκτός ορίων σχόλιο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε ζητώντας την παρέμβαση του εισαγγελέα και υπογραμμίζοντας «με την παρουσία μου ως τώρα στη χώρα μας, για ένα πράγμα μπορώ να είμαι 100% περήφανος. Που προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις να στείλουμε τους Κούγιες αυτού του τόπου στο χρονοντούλαπο του Μεσαίωνα. Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα. Και είναι καιρός η γενιά μου να κυβερνήσει και να φτιάξει τον τόπο μας. Υ.Γ. Ο αρμόδιος εισαγγελέας γνωρίζει τι πρέπει να πράξει. Με την πεποίθηση ότι η ελληνική δικαιοσύνη δεν εξαντλείται στο να αφήνει κακοποιητές ελεύθερους».