ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΑΛΛΗΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Συλλαλητήριο και συναυλία αλληλεγγύης πραγματοποιείται σήμερα, Κυριακή, στην πλατεία Συντάγματος, στο οποίο συμμετέχουν συλλογικότητες και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς, σωματεία και συνδικάτα, φοιτητές, μαθητές και συνταξιούχοι.

Το «παρών» δίνουν, μεταξύ άλλων, το Εργατικό Κέντρο Ανατολικής Αττικής, η Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη, η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ), η Πανελλήνια Ένωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης και Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας (ΠΕΑΕΑ – ΔΣΕ), η Πανελλήνια Ένωση Κρατουμένων Αγωνιστών Μακρονήσου (ΠΕΚΑΜ).

Οι διαδηλωτές φωνάζουν συνθήματα, όπως «Λευτεριά στην Παλαιστίνη», «στης Γάζας τα συντρίμμια που σφίγγει ο κλοιός, σηκώνει το κεφάλι ο ήρωας λαός» και «στον ιμπεριαλισμό καμιά υποταγή, η μόνη υπερδύναμη είναι οι λαοί».

Επίσης απαιτούν να μην υπάρξει καμία υποστήριξη στην κυβέρνηση Νετανιάχου και στο κράτος-τρομοκράτη Ισραήλ και καμία διευκόλυνση με βάσεις και άλλες υποδομές να μη δώσει η χώρα μας σε ΗΠΑ, ΝΑΤΟ και Ισραήλ.

Η κινητοποίηση συνεχίζεται με συναυλία του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου στο Σύνταγμα, ενώ θα ακολουθήσει πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ.