ΚΟΛΩΝΟΣ: Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ, ΛΕΕΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ 

«Η μητέρα μου παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία αλλά με θεωρίες συνωμοσίας» δήλωσε, μεταξύ άλλων, η αδελφή του 12χρονου θύματος στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό σχετικά με την πρόταση της εισαγγελικής λειτουργού που προτείνει την πλήρη ενοχή της μητέρας και ζητά την αθώωση του Ηλία Μίχου για βιασμό και μαστροπεία.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Mega ανέφερε ότι «Η μαμά μου παραμένει στη φυλακή, όχι με στοιχεία, αλλά με θεωρίες συνωμοσίας. Σκέτη απογοήτευση. Σου βιάζεται η αδελφούλα σου, ένα μωρό, από τόσα άτομα. Και το τέρας υποστηρίζει πως ήταν ερωτευμένος και συνευρέθηκε μαζί της τέσσερις φορές, λες και είναι φυσιολογικό. Η εισαγγελέας πρότεινε να αθωωθεί για τον βιασμό, ενώ η αδελφή μου περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια τον βιασμό της. Ότι την απείλησε. Ότι της έδειξε τα όπλα που είχε. Αλλά όχι. Δεν είναι βιαστής… είναι “ερωτευμένος”! Μιλάμε για έρωτα! Με 43 χρόνια διαφορά ηλικίας! Μήπως ο κ. εισαγγελέας είναι ο καλός Σαμαρείτης της πορνείας που την βοηθούσε να βρει καλούς πελάτες στην γειτονιά;».

«Μιλάμε για συναίνεση όταν την κατέβαζε στο υπόγειο και ασελγούσε στο κορμάκι της παρά τις φωνές και την προσπάθεια της να ξεφύγει; Όταν της έβαλε το όπλο στον κρόταφο και την απείλησε ότι εάν μιλήσει θα σκοτώσει πρώτα την οικογένεια της και ύστερα εκείνη; Η μητέρα μας είναι αθώα. Όταν έχεις πέντε παιδιά, ναι, συμβαίνει. Μπορεί να χάσεις τον έλεγχο. Άνθρωπος είσαι. Αυτό δε σημαίνει ότι πουλάς το σπλάχνο σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο σημαντικό για τη μητέρα μας από εμάς. Θέλω να ζητήσω ένα τεράστιο συγγνώμη στην μικρή μου γιατί αποτύχαμε σαν χώρα, σαν Δικαιοσύνη. Συγγνώμη μικρή μου που “τρως” το ένα χαστούκι μετά το άλλο. Που άνοιξες την ψυχή σου για να πουν ότι από αφέλεια βγήκες στην πορνεία», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι η δίκη συνεχίστηκε το πρωί της Τρίτης (19/3) με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των τριών κατηγορουμένων, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να αγορεύσουν οι συνήγοροι υπεράσπισης του 55χρονου Ηλία Μίχου. Την Πέμπτη θα αγορεύσουν οι συνήγοροι της μητέρας.