ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΝΑΛΓΗΤΗ: ΕΠΙ ΔΕΚΑ ΛΕΠΤΑ ΠΡΟΣΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ 17ΧΡΟΝΗ ΠΕΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το τροχαίο με εγκατάλειψη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Λεωφόρο Αθηνών.

Για 28 λεπτά ψυχορραγούσε στο οδόστρωμα η 17χρονη που παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε στη Λεωφόρο Αθηνών, τα ξημερώματα της Τετάρτης (26/5). Κανένας οδηγός δεν σταμάτησε για να την βοηθήσει, αλλά κάποιοι που την βρήκαν μπροστά τους, έκαναν όπισθεν και στην συνέχεια την προσπέρασαν, επιδεικνύοντας απίστευτη αδιαφορία για το συμβάν.

Η νεαρή κοπέλα προσπάθησε να διασχίσει την Λεωφόρο Αθηνών, όταν άγνωστος με κατεύθυνση προς Κόρινθο, την παρέσυρε με το όχημά του με μεγάλη ταχύτητα, την εγκατέλειψε και συνέχισε κανονικά την πορεία του.

Η παράσυρση σημειώθηκε στις 5:18 με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να φθάνει σχεδόν μισή ώρα αργότερα, στις 5:46, σύμφωνα με το MEGA.

Στο βίντεο που προβλήθηκε στα δελτία ειδήσεων καταγράφεται καρέ – καρέ η στιγμή του τροχαίου. Το αυτοκίνητο που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα και εκτόξευσε την κοπέλα αρκετά μέτρα στην άσφαλτο, την ώρα που εκείνη επιχειρούσε να διασχίσει τον δρόμο.

Και ενώ πέρασε σχεδόν μισή ώρα από τη στιγμή του τροχαίου, χρειάστηκε η παρέμβαση ενός οδηγού ο οποίος σταμάτησε και τοποθέτησε το όχημά του κάθετα στον δρόμο ούτως ώστε να διακοπεί η κυκλοφορία μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να παραλάβει την αιμόφυρτη κοπέλα.

Η 17χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο «Αττικόν», ενώ οι Αρχές αναζητούν τα ίχνη του οδηγού που προκάλεσε το τροχαίο και εγκατέλειψε αβοήθητη την κοπέλα στην άσφαλτο.