ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: «ΤΟ PANIC BUTTON ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ»

Τον εφιάλτη που έζησε και συνεχίζει να ζει στα χέρια του πρώην συζύγου της περιέγραψε μία 40χρονη γυναίκα με αφορμή τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα στους Αγίους Αναργύρους, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι το panic button δεν λειτούργησε όταν το είχε ανάγκη.

«Με έχει στείλει άπειρες φορές στο νοσοκομείο»

Ειδικότερα, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης (10/4) στο Star, η 40χρονη Μαρία σόκαρε με τα όσα είπε:

«Φοβάμαι να πάω μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. Με έχει στείλει άπειρες φορές στο νοσοκομείο με μώλωπες, με παραμόρφωση προσώπου. Ζήλευε και τον ίδιο μου τον πατέρα. Με κακοποιούσε παντού, ακόμα και στον εργασιακό χώρο, στο σπίτι, μπροστά στα παιδιά μας…».

«Τα παιδιά μας θεωρούν τον ξυλοδαρμό ένα φυσιολογικό πράγμα. Δεν με θεωρούν μητέρα τους γιατί έφυγα από αυτή την κατάσταση», συμπλήρωσε.

«Το panic button δεν λειτούργησε»

Οι περιγραφές της 40χρονης είναι σοκαριστικές, καθώς, όπως είπε, οι ξυλοδαρμοί που έχει υποστεί άλλαξαν μέχρι και την εξωτερική της εικόνα. Ωστόσο, ο κακοποιητής δε σταμάτησε εκεί καθώς έχει εξαπολύσει μέχρι κι απειλές για τη ζωή της.

«Την τελευταία φορά που πήγα στην αστυνομία μου πρότειναν να μου εγκαταστήσουν στο κινητό το panic button. Μετά τον θάνατο της Κυριακής εγώ πάτησα το button συνεχόμενα 7 φορές και δεν ενεργοποιήθηκε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να καλέσω το 100. Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω καταθέσει επτά μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία, έχω πάει σε ιατροδικαστές, έχω κάνει τα πάντα» σημείωσε η Μαρία.

Μάλιστα, η ίδια παραδέχθηκε ότι έχει σκεφτεί μέχρι και την αυτοκτονία.

«Αυτό που με πλήγωσε περισσότερο από όλα είναι ότι από την τόση στεναχώρια του για όλα όσα μου συνέβαιναν, ο πατέρας μου το 2016 έπαθε αιμορραγικό εγκεφαλικό με αποτέλεσμα να πεθάνει» τόνισε.

«Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή»

Ο δράστης, όπως ισχυρίζεται η Μαρία, δεν έχει πάψει λεπτό να την ακολουθεί μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής την ακολουθούσε και πριν έρθει.

«Φοβάμαι ότι θα είμαι η επόμενη Κυριακή» σημείωσε η γυναίκα.