ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΥΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΤΟΞ ΑΠΟ ΤΗ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ

Ημερίδα…ομορφιάς, για τις αισθητικές παρεμβάσεις και την αντιμετώπιση του γήρατος, πραγματοποίησε η νεολαία της Νέας Δημοκρατίας – ΔΑΠ ΝΔΦΚ Ιωαννίνων, με θέμα “το δερματικό γήρας και τα μπότοξ”, στα Γιάννενα. Φαίνεται ότι το ζήτημα του μπότοξ και της αντιγήρανσης, απασχολεί έντονα τις τάξεις της νεολαίας της ΔΑΠ αυτή την εποχή, με την υφυπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, υποστηρίζοντας την εκδήλωση, να δίνει το παρόν.

“Με την πρωτοτυπία του θέματος της εκδήλωσης η ΔΑΠΝΔΦΚ  Ιωαννίνων κατάφερε να συγκεντρώσει πολύ κόσμο και κυρίως νέους. Οι ρυτίδες, τα μπότοξ με τα οφέλη αλλά και τα όποια αρνητικά είναι το θέμα που παρουσιάζεται στην εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, παρουσία της Υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και οικογένειας κ. Μαρίας Κεφάλα, η οποία στα φοιτητικά χρόνια ήταν μέλος της ΔΑΠ”, αναφέρεται σε ανάρτηση, σε τοπικό μέσο.

Ελπίζουμε να βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα για το υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας αλλά και για τους νεολαίους της ΝΔ, που από ότι φαίνεται τους αγχώνει το…πρόωρο γήρας και η αντιμετώπισή του.