ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΣΚΙ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Εκταφή για νέα εξέταση του βασανισμένου Χάσκι και συμπληρωματική κατάθεση του ιδιοκτήτη του ζήτησε η αστυνομία. Στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για λεπτομερή εξέταση προκειμένου να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς συνέβη στο άτυχο ζώο αφού η κτηνιατρική έκθεση δεν ρίχνει φως στην υπόθεση και δεν βοηθά την αστυνομική έρευνα. Για αυτό το λόγο, κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής, πήγε στην Αράχωβα και ζήτησε την εκταφή του σκύλου.

Η απόφαση για νέα κτηνιατρική εξέταση προφανώς ελήφθη, αφού όπως αποκάλυψε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος η κτηνιατρική εξέταση των κτηνιάτρων του Δημοσίου δεν έχει σαφή στοιχεία που να δείχνουν τι ακριβώς έχει γίνει στο χάσκι και δεν βοηθά στην έρευνα της Αστυνομία για τον εντοπισμό του δράστη εφόσον μιλάμε για κακοποίηση.

Συγκεκριμένα οι αστυνομικοί λένε ότι από την κτηνιατρική έκθεση των κτηνιάτρων του δημοσίου δεν είναι σαφή τα δεδομένα της υπόθεσης.

Ως πολύ σοβαρή ερευνάται από την Αστυνομία η υπόθεση της κακοποίησης και του θανάτου του χάσκι στην Αράχωβα, η οποία εξετάζει προσεκτικά όλο το υλικό που έχει στα χέρια της, με σκοπό την ταυτοποίηση και σύλληψη του δράστη ή των δραστών.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιογράφου Βασίλη Λαμπρόπουλου, μετέβη στην Αράχωβα κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής που ασχολείται με ανθρωποκτονίες προκειμένου να ερευνήσει διεξοδικά την υπόθεση. Παράλληλα σύμφωνα δημοσιογραφικές πληροφορίες ο κηδεμόνας του Όλιβερ το απόγευμα της Πέμπτης κλήθηκε και πάλι στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση.

Ο ίδιος δηλώνει ότι «αν ακούγεται κάτι για εμένα δεν ισχύει τίποτα» ενώ δεν γνώριζε γιατί τον κάλεσαν και πάλι στην Αστυνομία. Όπως λέει έχει δώσει όλα τα στοιχεία, δεν έχει να φοβηθεί για κάτι και κάνει αγώνα για να βρεθεί ο δράστης για την κακοποίηση του σκύλου του.