ΧΑΝΙΑ: ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 20ΧΡΟΝΟΥ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΗ

Παθολογικά αίτια και επιπλοκές στην καρδιά έδειξε το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη στα Χανιά.

Σύμφωνα με το flashnews, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι ο 20χρονος είχε ιστορικό με προβλήματα καρδιάς, ωστόσο λόγω του περιστατικού, στρεσαρίστηκε με συνέπεια να υποστεί επιπλοκές και στη συνέχεια να καταρρεύσει στον δρόμο, μετά τον άγριο, όπως φάνηκε, τσακωμό του με άλλους άνδρες.

Υπενθυμίζεται ότι, από τα πέντε άτομα που είχαν προσαχθεί στο αστυνομικό μέγαρο Χανίων, συνελήφθησαν οι δύο 24χρονοι Έλληνες οι οποίοι εξ αρχής θεωρούντο από τις αρχές ως άμεσα εμπλεκόμενοι στο άγριο επεισόδιο με τον 20χρονο.

Αντιθέτως φαίνεται πως δεν προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής για τους τρεις νεαρούς από Ρουμανία, Γεωργία και Βουλγαρία οι οποίοι ήταν στην ίδια παρέα με τους δυο Έλληνες. Υπενθυμίζεται επίσης ότι την Παρασκευή θα απολογηθούν δυο 24χρονοι για τον θάνατο του 20χρονου ναυαγοσώστη.

Ποια ηταν η αιτια της αγριας συμπλοκης

Μια κλοπή φαίνεται να ήταν η αιτία του άγριου καβγά μεταξύ του 25χρονου ναυαγοσώστη και πέντε άλλων ατόμων στα Χανιά. Ο 25χρονος διεκομίσθη με ανακοπή στο Νοσοκομείο Χανίων και τελικά ξεψύχησε ενώ πέντε άτομα οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα με τους δυο να συλλαμβάνονται. Ήδη, έχει παραγγελθεί νεκροψία-νεκροτομή για να προσδιοριστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του και να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες που οδήγησαν εκεί.

Σύμφωνα με το MEGA, όλα ξεκίνησαν από έναν καβγά που στήθηκε στην Πλατεία των Καλύβων. Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων ο άτυχος νέος κάποια στιγμή κατάφερε να ξεφύγει, περπάτησε σε άσχημη κατάσταση μέχρι την πλατεία όπου και κατέρρευσε.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, η συμπλοκή ξεκίνησε καθώς ο 20χρονος είχε διαμάχη με κάποιους από τους 5 διότι θεωρούσε πως κάποιος από αυτούς του είχε κλέψει από το δωμάτιο του κάποια καπνικά προϊόντα. Αυτό ήταν το έναυσμα του τσακωμού. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν φέρει τραύματα στο πρόσωπο αλλά ενδέχεται να είχε κάποια εσωτερική αιμορραγία.