ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ

Αντιδράσεις και οργισμένα σχόλια προκάλεσε το στο μέιλ της Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία καλούσε εκ μέρους του κόμματος, τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην τριήμερη συνεδρίαση του κόμματος στο σπίτι του Στέφανου Κασσελάκη στις Σπέτσες. Η πρόσκληση Κασσελάκη για το τριήμερο στις Σπέτσες αφορά το διάστημα από 19-21 Ιανουαρίου και έγινε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

“Μέιλ-φιρμάνι”…με απαράδεκτο προστακτικό και δασκαλίστικο ύφος, χαρακτήρισε η Έλενα Ακρίτα το κάλεσμα Κασσελάκη στις Σπέτσες, η οποία απάντησε επίσης με μέιλ, εκφράζοντας έτσι άμεσα την έντονη ενόχλησή της. 

“Αγαπητή Γραμματέα της ΚΟ, μια διευκρίνιση, παρακαλώ. Αυτό το μέιλ-φιρμάνι με το απαράδεκτο προστακτικό ύφος, απευθύνεται σε Έλληνες βουλευτές και δη αριστερού κόμματος ή σε πρωτοετείς της Σχολής Αστυφυλάκων; Καλή χρονιά, Έλενα Ακρίτα”. ήταν η απάντηση της Έλενας Ακρίτα.

“Γνωρίζω ότι πολλά από αυτά που κάνω είναι ασυνήθιστα στην ελληνική πολιτική σκηνή. Έχω καλέσει τους Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στο σπίτι μου στις Σπέτσες -που τον Γενάρη απέχουν πολύ από την εικόνα του τουριστικού προορισμού. Την ώρα που τα ΜΜΕ της προπαγάνδας μιλούν για “εκδρομή”, εμείς θα έχουμε ένα τριήμερο εργασίας, όπως συνηθίζεται ιδιαίτερα σε άλλες χώρες και είναι μία εξαιρετικά παραγωγική και αποτελεσματική διαδικασία. Αυτά δε γίνονται σε συσκέψεις μερικών ωρών”, ήταν η απάντηση του Στέφανου Κασσελάκη, σε προσπάθεια να…”μαζέψει” τις αντιδράσεις και τις εντυπώσεις.

Αναλυτικά το μέιλ πρόσκληση:

“Αγαπητοί και Αγαπητές συνάδελφοι καλή χρονιά.

Ο Ιανουάριος είναι ένας πυκνός μήνας ενόψει και ενόψει και της προετοιμασίας του Συνεδρίου μας.

Στο πλαίσιο αυτό ο πρόεδρος Στέφανος Κασσελάκης μου ανάθεσε ως Γραμματέα της ΚΟ να σας διαβιβάσω την πρόσκλησή του για τη συνάντηση εργασίας της ΚΟ που θα πραγματοποιηθεί από 19 έως 21 Ιανουαρίου στις Σπέτσες.

Το περιεχόμενο της συνάντησης αφορά στον απολογισμό του έργου που έχει παραχθεί και σε κάθε κοινοβουλευτικό τομέα αλλά και στην παρουσίαση του προγραμματισμού και της προτεραιοποίησης των δράσεων για το πρώτο εξάμηνο του 2024.

Τέλος προσκαλείστε να παρουσιάσετε συγκεκριμένες προτάσεις για κατάθεση νομοθετικών προτάσεων.

Η παρουσίαση με power point για κάθε τομέα δεν μπορεί να ξεπερνά τα 30 λεπτά εκτός από τον τομέα οικονομικών που θα έχει διάρκεια 60 λεπτά. Τα power point θα πρέπει να σταλούν μέχρι τις 18 Ιανουαρίου.