ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΒΙΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. 32ΧΡΟΝΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΟΤΙ ΤΗ ΒΙΑΖΕ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΤΗΣ

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά έμφυλης κακοποίησης και βίας στην Ελλάδα. Άλλη μια καταγγελία έγινε στην Αστυνομία αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, για βιασμό και ενδοοικογενειακή βία κατήγγειλε 32χρονη από τη Θεσσαλονίκη τον 70χρονο πατέρα της.

Η 32χρονη πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς τη Δευτέρα, υποστηρίζοντας ότι ο πατέρας της πρώτη φορά την βίασε το 1998 όταν ήταν πέντε ετών.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η νεαρή γυναίκα, ο πατέρας της, τη βίασε ξανά τον Αύγουστο του 2023 και τον Νοέμβριο του ίδιου έτους, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει τον Μάρτιο του 2024 και της προκάλεσε σωματικές βλάβες τον Ιούνιο του 2024.

Μετά την καταγγελία της, σχηματίστηκε σε βάρος του ηλικιωμένου πατέρα της δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και ενδοοικογενειακή βία. Ο 70χρονος, αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και ζει στο ίδιο σπίτι με την κόρη του.

Παρακάτω η αναλυτική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

«Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς σε βάρος 70χρονου ημεδαπού για βιασμό κατ’ εξακολούθηση τετελεσμένο και σε απόπειρα, προσβολή γενετήσιας αξιοπρεπείας απειλή, γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών, εξύβριση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Τις ανωτέρω πράξεις κατήγγειλε η 32χρονη κόρη του την 17-06-2024 στην ανωτέρω Υπηρεσία, οι οποίες σύμφωνα με την καταγγελία έλαβαν χώρα το 1998 και το χρονικό διάστημα Αυγούστου 2023 – Ιουνίου 2024.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα».