ΟΠΑΔΙΚΗ ΒΙΑ: ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ 18ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ

Ταυτοποιήθηκε DNA δευτέρου ατόμου, πάνω στην ναυτική φωτοβολίδα, που τραυματισε τον αστυνομικό, στο σημείο της επίθεσης στου Ρέντη. Η ΕΛ.ΑΣ. κινείται, μετά και την προφυλάκιση του 18χρονου, γύρω από τον 16χρονο αδερφό του, που φέρεται να έχει ήδη ανακριθεί από τις αρχές και βρισκόταν ήδη στο μικροσκόπιο των ερευνών, από τη διαδικασία της προσαγωγής.

Δεν έχει εκδοθεί ακόμη, ένταλμα σύλληψης, και τα στοιχεία έχουν παραδοθεί στις εισαγγελικές αρχές. Ο 18χρονος που σήμερα προφυλακίστηκε φέρεται να υποστήριξε την Πέμπτη στην απολογία του σε ανακριτή και εισαγγελέα, ότι έπεσαν και άλλες φωτοβολίδες από το συγκεκριμένο σημείο, συνεπώς, δεν είναι βέβαιο αν ήταν η δική του εκείνη που χτύπησε τον αστυνομικό. Μάλιστα, ζήτησε να υπαχθεί σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, το οποίο δεν έγινε δεκτό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το δείγμα που συνελέγη από την Αστυνομία ανήκει, όπως ανακοινώθηκε νωρίτερα, σε έναν από τους 400 και πλέον οπαδούς του Ολυμπιακού που έδωσαν DNA κατά την προσαγωγή τους. Να σημειωθεί πως κάποιοι από τους προσαχθέντες, δεν δέχθηκαν να δώσουν DNA.